Sommer ridelejr 2018

Uge 27- ridelejr for let øvet/ øvet (1/7-7/7)

Uge 28 – ridelejr for let øvet/ øvet (8/7-14/7)

Uge 32 – ridelejr for let øvet/begynder ( 5/8-10/8)

Så er det blevet tid til Ballerup Rideklub’s ridelejr.

Kunne du tænke dig at får din ”egen” pony/hest i en uge. Så skal du melde dig til en ridelejr på Ballerup Rideklub.

Din ridelejr bliver fyldt med sjove og hyggelige skovture, kvalificeret undervisning i spring og dressur, rideteori, lege og en masse sjov, hygge og ballade.

Vi rider to gange om dagen og får masser af god mad, som forældrene skiftes til at forberede.

Underviserne er hovedsagligt Ballerup Rideklub’s daglige undervisere, som har stort kendskab til rideklubbens elevheste og ponyer samt faciliteter.

Vi skal sove i cafeteriet over den store ridehal.

Kom og få en dejlig, sjov og lærerig uge, med masser af hest og lege på programmet

I uge 27 og 28 skal du kunne ride galop både på banen og i skoven

I uge 32 skal du kunne ride trav på banen selv.

Pris: 2.750 kr. inkl. ridning, undervisning, overnatning og mad. Du betaler et depositum på 1000 kr. ved tilmelding.

Ved egen hest/pony opstaldet på BAL gives 500 kr. i rabat.

OBS – der skal være minimum være 20 deltagere meldt til i den pågældende uge for at ridelejren bliver gennemført.

Tilmeldingen foregår elektronisk (mere info kommer):

Fra mandag den 5. marts 2018

Vi glæder os til at se dig!