BAL får fire nye bokse bag det lille ridehus

En ny lov om hestehold stiller bl.a. nye krav til boksstørrelser af hensyn til hestevelfærd. Derfor kommer vi til at bygge meget om og også til at bygge nyt. Hvor meget nyt afhænger meget af Ballerup Kommune.

Men første lille skridt er, at vi bygger fire nye og store bokse bag det lille ridehus. Det er bokse, der i første omgang skal bruges til at give os fleksibilitet, så vi kan flytte heste, når der skal bygges i de områder, hvor de står. Der er mange boksvægge, der skal flyttes for at skabe store nok bokse.

Materialet til de nye bokse kommer på mandag, og de vil blive bygget onsdag og torsdag i næste uge.

Information om ombyggeri og nybyggeri vil komme på et medlemsmøde, når vi er lidt klogere, end vi er nu.
Men de fire nye bokse er en forudsætning for at komme i gang, og vi har budgetteret med dem i det budget, som var på generalforsamlingen i marts.

2020-udvalget og Jørgen har undersøgt typer og priser på boksebyggeriet grundigt.

Mange hilsner