INFORMATION ANG. STÆVNET I WEEKENDEN

Kære alle på BAL, vi afholder vores jubilæumsstævne i weekenden og i den forbindelse er der nogle vigtige ønsker til primært pensionærer og parter, men også andre som har deres gang på BAL.

Springbanen:
Springbanen er gjort klar med alle stævnespringene. Alle må selvfølgelig gerne træne på springene og nyde vores flotte spring – men vi beder jer om ikke at flytte rundt på springene, da de står de skal bruges på fredag til stævnet.
I må gerne flytte op og ned på højden, men ingen bomme må efterlades på jorden.
TAK.

Løbefoldene:
Vi har besluttet at vi holder alle løbefolde åbne i weekenden. Men vi vil appellere til jeres sunde fornuft og hensyn til specielt dressur ekvipagerne.
Så hvis I på forhånd ved, at jeres hest bliver rigtig glad, kåd, bange eller frisk i forbindelse med stævne-støj, så bedes I undlade at benytte de løbefolde som ligger lige overfor dressurbanen, når der rides dressur.

Trailere:
Som tidligere skrevet har vi et KÆMPE ønske om at I stiller jeres trailere tættere sammen. Igår tirsdag stod de meget spredt og vi spilder meget plads til parkeringen som i weekenden bliver meget trang.
Vil I ikke nok rykke dem tættere sammen? Giver dette udfordringer kan Nina rykke dem for jer enten torsdag aften eller fredag morgen – skriv på 41862777.

Hjælpere:
Vi mangler stadig hjælpere, kan du hjælpe din klub et par timer så se opslag på facebook eller listerne i rytterstuen. Hvis du ikke er så erfaren, i tvivl om hvad du skal eller andet må du gerne ringe eller skrive til Nina på tlf. 41862777 eller kontakt hende på Facebook.

Mvh. Kontoret & Stævneudvalget