Information vedr. ombygning af bokse

Kære pensionærer

• Ombygningen 2020’ skal iværksættes for at vores boksstørrelser lever op til nye lovgivningskrav i 2020. Vi har en del bokse, der er for små – og derfor skal mange boksvægge flyttes.
  • Vi går langsomt i gang, og I vil løbende blive informeret.
  • Første skridt var at bygge de fire nye, store bokse bag lille ridehus – og tak til jer, der malede. De skal i første omgang bruges til heste, der skal flyttes, når der blir bygget om.
  • Næste skridt er, at de fire striglepladser i A-stalden midlertidigt nedlægges og laves til 2 bokse, som kan bruges til heste, der midlertidigt skal flytte, så der kan bygges om.
  • Nedlæggelsen af striglepladserne og etablering af bokse i A-stalden sker i uge 34 og 35.
  • Ombygningen 2020 begynder i udeboksområdet bag det lille ridehus, og vi satser på, at det kan begynde en gang i september. Lige så snart, vi har en plan på plads, vil de berørte hesteejere blive informeret, og derudover vil vi i indkalde de berørte pensionærer til et infomøde. Vi satser lige nu på, at det bliver torsdag den 30. august kl 17.30, men det er med forbehold.
  • De tre ponybokse nede bagved, vil forblive ponybokse – så de tre ponyer/heste, der står der, skal ikke flytte under ombygningen.
  • Vi vil i bestyrelsen og i 2020-udvalget, hvor vi har meget glæde af Trine Tindborgs entreprenør-erfaringer, gøre meget ud af at tage hensyn til hestevelfærd og pensionærer. Og vi vil appellere til, at vi i klubben tager de udfordringer, som byggeprocesser giver, så positivt som muligt.
  • Det bliver godt på den anden side, hvor hestene får mere plads – og det vil af og til blive træls undervejs.

Bedste hilsner bestyrelsen