Ændring af foldordning fredag d. 30/11-18

Alle heste og ponyer kan blive trukket ind og ud fra løbefold, som de plejer.

På grund af personalemangel (og fordi vi ikke har kunnet finde en vikar) er udfordringen at få trukket heste ind fra fællesfoldene, og det tilbud er der IKKE fredag.
Så går din hest eller pony normalt på fællesfold er der to muligheder:
1) Du vælger, at din hest eller pony skal på løbefold fredag, så sørger foldordningen for, at den både kommer ind og ud. Send besked til foldordningen: 51885339, inden kl 7.30 fredag

2) Du gør ikke noget, så kommer din hest eller pony fortsat på fællesfold, men så skal du selv sørge for at få den ind – måske kan I hjælpe hinanden i jeres foldgrupper.

VANDET ER TÆNDT I DAG, SÅ DER ER VAND PÅ FÆLLESFOLDENE!

Hvis nogle af jer har en ekstra hånd fredag, så gør gerne, som Ann og lav et opslag, hvor I tilbyder at tage én ekstra med ind.

Og hvis én af jer gerne vil tjene en ekstra skilling, så kan I stadig nemt få en tjans i to-tre-fire timer på fredag;-) Du skal være vant til at håndtere heste og være over 13 år😃😃kontakt foldordningen.

Vi beklager, at opslaget om aflysning af fold fredag i første omgang var skrevet, så det kunne misforstås, og at man ikke kunne læse, at ALLE kan komme ind og ud fra løbefold.