Tilmelding til rideskolestævne forår 2019

Mandag den 25. marts 2019 til søndag den 31. marts 2019 er der åbent for tilmelding til rideskolestævnet, der skal ske elektronisk på: https://staevneplanner.azurewebsites.net/ med betaling på MobilePay.

Tryk på linket ovenover, log ind eller opret log ind, og vælg knappen tilmeldinger, under “Mine tilmeldinger” vælges “Opret” og følg vejledningen. Har du børn som skal tilmeldes, skal du oprette dit eget log ind først og øverst på sidens menu vælges “Egne børn” herefter opret og følg vejledning.

Det er også her hjælperlisterne ligger. Er du usikker på hvordan du laver en profil kan du søge hjælp her.

Husk at man skal hjælpe for at kunne starte til rideskolestævnet!

Privatryttere har tilmeldingsfrist onsdag den 8. maj 2019 og tilmelder ved at sende en mail til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Har du problemer med tilmeldingen kan du skrive til balleruprideklub@planevent.dk eller rideskoleudvalg@yahoo.dk, så hjælper vi så hurtigt vi kan.