Lej en hest

Lej din yndlingsHEST i uge 28/31/32

Har du overvejet om du er klar til at få din egen hest? Så har du nu muligheden for at få afprøvet, hvad det egentlig kræver. I år afholder vi igen “lej en hest”, hvor du har en af rideskolehestene som din egen i en hel uge 🙂

I uge 28 koster det 750kr pr uge

Du rider selv alle dage.

I uge 31 og 32 skal hestene trænes op efter sommeren og derfor er prisen 500kr pr uge.

Der udleveres et genoptræningsprogram.

Hestene skal hentes fra sommerfold og sættes ned igen hver dag.

Når de har redet, vil de gerne have et måltid mad, inden de igen kommer ned på fold. Jeg har en forventning om, at hestene minimum bliver motioneret fem dage i den pågældende uge.

Din ridelære skal godkende, at du er rutineret nok til at ride selvstændigt, samt håndtere hestene på egen hånd.

Du kan tilmelde dig på rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk. Der åbnes op for tilmelding via mail mandag d. 20. maj kl. 12.00 :-). Husk at skrive hvilken hest du ønsker.

Tilmeldingen er bindene. Beløbet vil blive opkrævet via pbs.

(Det er ikke muligt at leje en pony, da de går ridelejr).