Tilmelding til rideskolestævne efterår 2019

Mandag den 16. september 2019 til søndag den 22. september 2019 er der åbent for tilmelding til rideskolestævnet, der skal ske elektronisk på: https://staevneplanner.azurewebsites.net/ med betaling via MobilePay.

Tryk på linket ovenover, log ind eller opret et log ind ved hjælp af knappen “Registrer”, se evt. vejledning.

Når du er logget ind – vælg knappen “Tilmeldinger”, under “Mine tilmeldinger” vælges “Opret” og følg vejledningen. Har du børn som skal tilmeldes, skal du oprette dit eget log ind først og øverst på sidens menu vælges “Egne børn” herefter opret og følg vejledning.

Det er også her hjælperlisterne ligger. Er du usikker på hvordan du laver en profil kan du søge hjælp her, eller benytte dig af chat-funktionen.

Husk at du skal have en hjælperopgave for at kunne starte til rideskolestævnet!

Privatryttere har tilmeldingsfrist onsdag den 23. oktober 2019 og tilmelder ved at sende en mail til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Har du problemer med tilmeldingen kan du skrive til balleruprideklub@planevent.dk eller rideskoleudvalg@yahoo.dk, så hjælper vi så hurtigt vi kan.