Efterårsstævne 2012

Ballerup Rideklubs rideskoleudvalg arrangerer rideskolestævnet i dressur og spring for rideskoleryttere og privat ryttere på BAL.Se mere information her

Stævnet starter fredag ved 16-tiden. Stævnet bliver holdt indendørs.

Tilmelding efter søndag den 16. september 2012 kl. 12.30 skal ske til rideskoleudvalget på e-mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk og er en efteranmeldelse som koster det dobbelte af almindelig startgebyr. Start er kun muligt, hvis der er plads/ledige heste.

Privat rytter – sidste dag for tilmelding til stævnet er mandag den 8. oktober 2012 i stævnepostkassen.

Vil du sponsorere en præmie til stævnet  – kan du kontakte rideskoleudvalget ▪ skriv til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Stævneinformation

Propositioner – hvilke klasser der er til stævnet og andre nyttige informationer og regler.

Anmeldelse – tilmeldingsblanket – skal underskrives af din ridelærer og forældre . Afleveres sammen med betaling til rideskoleudvalget i tilmeldingsugen.

Nyttige råd

RESULTATER

STARTLISTER 4. VERSION

STARTLISTER 3. VERSION

STARTLISTER 2. VERSION

STARTLISTER 1. VERSION

Åbningstider i staldene under stævnet

Staldene er åbne for ryttere en time før første klasse starter.  Læs mere på stalddøren og om staldro på stævnedagene.

Husk – alle ryttere under 18 år skal have sikkerhedsgodkendt springvest på i springklasser

Når du skal starte stævne

Tilmelding til stævnet (anmeldelse) får du hos din underviser. Ridelærerne tager ikke mod anmeldelser. Tilmelding sker i rytterstuen hos rideskoleudvalget – se dage og tider på tilmelding.

Deltagelse koster 80 kr. pr. klasse. Strigleklasse koster 40 kr. Betaling skal ske kontant ved tilmeldingen (helst lige penge).

Din anmeldelse skal underskrives af underviser og forældre (v/børn) inden tilmelding til rideskoleudvalget.

Undervisere kan tager ikke imod tilmelding.

Når du starter til rideskolestævnet, forpligter du/forældre sig til at hjælpe ved stævnet. Hjælperlister finder du hos rideskoleudvalget ved tilmelding. Vi har meget brug for dig eller dine forældres hjælp.

Du får besked om stævnestart og stævnehest i sidste uge af september/ første uge af oktober. Kig her på stævnets side eller i A4-mappe i rytterstuen.

Tilmelding efter tilmeldingsfrist skal ske til rideskoleudvalget på e-mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk og er en efteranmeldelse som koster det dobbelte af almindelig startgebyr. Det er rytterens eget ansvar at melde til rettidigt – og start er kun muligt, hvis der er plads/ledige heste.

Privat rytter: Sidste dag for tilmelding til stævnet er mandag den 8. oktober 2012 i stævnepostkassen.

Hvilken klasse kan jeg starte

Sammen med din ridelærer finder du ud af, hvilken klasse du skal starte. Se stævnets klasser i propositionerne (og på bagside af din tilmelding).

Sponsorer

Vil du sponsorere en præmie, er du meget velkommen til at kontakte rideskoleudvalget – skriv til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Vores sponsorer:

Wiegaarden: www.ridehesten.com Damino Shop: www.daminoshop.com Ridershop: www.ridershop.dk Stald-Direkte: www.Stald-direkte.dk Dyr i Centrum: www.dyricentrum.com Egmont: www.serieforlaget.dk Nordisk Film: www.nordiskfilm.dk Super Best: www.superbest.dk KDH: www.kdh.dk Hööks: http://www.hooks.dk/ Sticks ‘n’ sushi: http://www.sushi.dk/ Beslagsmed Christian Wilmerskov Underviser Rikke Fyrstenberg Bork Underviser Cathrine Vinther Hohnen

Se sponsorplakat

Salg af rideudstyr under stævnet

Ridershop – kommer og sælger rideudstyr – www.ridershop.dk

Fotograf

Ved stævnet vil der være fotografering ved fotograf – Aninmal print – www.247photo.dk

Klubtøj

Tøj kan se og prøves, og bestilling sker på kontoret i åbningstiden. Der skal betales ved bestillingen. Leveringstiden er 2-3 uger og tøj afhentes på kontoret i åbningstiden.

Kritikker og baneskitser

Kritikker/programmer – bliver udleveret sammen med din tilmelding. Kan også ses på Dansk Ride Forbunds hjemmeside (www.rideforbund.dk).

Baneskitse for spring kan ses på stævnedagen.

Spørgsmål

skriv til Rideskoleudvalget på mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk

Vi glæder os til at se dig.

Mange hilsner

Rideskoleudvalget