Forårsstævne 2016

5.-7. maj 2016

Ballerup Rideklubs rideskoleudvalg arrangerer rideskolestævne i dressur og spring for rideskoleryttere og privatryttere på BAL.

Stævnet starter torsdag den 5. maj 2016 ved 10-tiden og bliver afholdt udendørs.

Tilmelding foregår i rytterstuen:

Søndag d. 6/3-2016 kl. 11:30-12:30

mandag d. 7/3-2016 kl. 17-18

ons-fredag d. 9.-11/3-2016

lørdag d. 12/3-2016 kl. 11:30-12:30

Tilmelding efter 12. marts 2016 kl. 12.30 skal ske til rideskoleudvalget på e-mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk og er en efteranmeldelse som koster 1,5x almindelig startgebyr.

Efteranmeldelse er kun muligt, hvis der er plads/ledige heste.

Privat rytter – sidste tilmelding 21. april 2016.

Sponsorer

Vil du sponsorere en præmie, er du meget velkommen til at kontakte rideskoleudvalget – skriv til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Vores sponsorer:

www.hooks.dk

Sponsorplakat

Stævneinformation

Proposoner – Hvilke klasser der er til stævnet og andre nyttige informationer og regler.

Anmeldelse– Tilmeldingsblanket – skal underskrives af din ridelærer og forældre. Afleveres sammen med betaling til rideskoleudvalget i tilmeldingsugen.

Nyttige råd

Når du skal starte stævne

Tilmelding til stævnet (anmeldelse) får du hos din underviser. Ridelærerne tager ikke mod anmeldelser. Tilmelding sker i rytterstuen hos rideskoleudvalget – se dage og tider på tilmelding.

Deltagelse koster 90 kr. pr. klasse.  Betaling skal ske kontant ved tilmeldingen (helst lige penge).

Din anmeldelse skal underskrives af underviser og forældre (v/børn) inden tilmelding til rideskoleudvalget.

Husk – alle ryttere under 18 år skal have sikkerhedsgodkendt springvest på i springklasser.

Når du starter til rideskolestævnet, forpligter du/forældre sig til at hjælpe ved stævnet. Hjælperlister finder du hos rideskoleudvalget ved tilmelding. Vi har meget brug for dig eller dine forældres hjælp.

Du får besked om stævnestart og stævnehest i uge 15. Kig her på stævnets side eller i A4-mappe i rytterstuen.

Hvilken klasse kan jeg starte?

Sammen med din ridelærer finder du ud af, hvilke klasser du kan/skal starte. Se stævnets klasser i propositionerne (og på bagside af din tilmelding).

Startlister

Se den nyeste version af startlisterne på forsiden under Aktuelt.

Der findes også en papirudgave af startlisterne i rytterstuen. Her ligger hjælperlisterne også, så du kan skrive dig på hvis du ikke har nået det endnu.

Åbningstider i staldene under stævnet

Staldene er åbne for ryttere en time før første klasse starter.  Læs mere på stalddøren og om staldro på stævnedagene.

Kritikker og baneskitser

Kritikker/programmer – bliver udleveret sammen med din tilmelding. Kritikkerne kan også findes på Dansk Ride Forbunds hjemmeside(www.rideforbund.dk).

Baneskitse for spring og agility kan først ses på stævnedagen.

Spørgsmål

skriv til Rideskoleudvalget på mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk

Vi glæder os til at se dig.

Mange hilsner

Rideskoleudvalget