Forårsstævne 2017

25.-27. maj 2017

Ballerup Rideklubs rideskoleudvalg arrangerer rideskolestævne i dressur, springog agility for rideskoleryttere og privatryttere på BAL.

Stævnet starter torsdag den 25. maj 2017 ved 11-tiden og bliver afholdt udendørs.

Tilmelding:

Sker elektronisk på hjælperlistesiden: https://staevneplanner.azurewebsites.net/

med betaling på MobilePay.

Hjælp til at oprette en hjælperprofil findes her.

Der er stadig mulighed for at betale kontant (og få hjælp til tilmelding/hjælperlisten)

lørdag d. 18/3-2016 kl. 12-13 i rytterstuen.

Tilmelding efter 19. marts 2017 kl. 23:59 skal ske til rideskoleudvalget på e-mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk og er en efteranmeldelse som koster 1,5x almindelig startgebyr.

Efteranmeldelse er kun muligt, hvis der er plads/ledige heste.

Privat rytter – sidste tilmelding 11. maj 2017.

Sponsorer

Vil du sponsorere en præmie, er du meget velkommen til at kontakte rideskoleudvalget – skriv til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Vores sponsorer:

Stævneinformation

Propositioner – Hvilke klasser der er til stævnet og andre nyttige informationer og regler.

Når du skal starte stævne

Tilmelding sker elektronisk, eller i rytterstuen hos rideskoleudvalget – lørdag den 18. marts mellem kl. 12-13.

Deltagelse koster 90 kr. pr. klasse.  Betaling skal ske på MobilePay ved tilmeldingen (kontant betaling kan ske 18/3 mellem kl 12-13 i rytterstuen (helst lige penge)).

Inden tilmelding, skal du have snakket med din underviser om hvad du skal tilmelde i og hvilke heste/ponyer du kan ønske.

Husk – alle ryttere under 18 år skal have sikkerhedsgodkendt springvest på i springklasser.

Når du starter til rideskolestævnet, forpligter du/forældre sig til at hjælpe ved stævnet. Hjælperlister finder du på https://staevneplanner.azurewebsites.net/. Vi har meget brug for dig eller dine forældres hjælp.

Du får besked om stævnestart og stævnehest ca. 4 uger inden stævnet. Kig her på stævnets side eller i A4-mappe i rytterstuen.

Hvilken klasse kan jeg starte?

Sammen med din ridelærer finder du ud af, hvilke klasser du kan/skal starte. Se stævnets klasser i propositionerne (og på bagside af din tilmelding).

Startlister

Fra 1 måned før stævnet kan du se den nyeste version af startlisterne på forsiden under Aktuelt.

Der findes også en papirudgave af startlisterne i rytterstuen. Her ligger hjælperlisterne også, så du kan skrive dig på hvis du ikke har nået det endnu.

Åbningstider i staldene under stævnet

Staldene er åbne for ryttere en time før første klasse starter.  Læs mere på stalddøren og om staldro på stævnedagene.

Kritikker og baneskitser

Kritikker/programmer – findes på Dansk Ride Forbunds hjemmeside(www.rideforbund.dk).

Baneskitse for spring og agility kan først ses på stævnedagen.

Spørgsmål

skriv til Rideskoleudvalget på mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk

Vi glæder os til at se dig.

Mange hilsner

Rideskoleudvalget