Forårsstævne 2018

18.-20. maj 2018

Ballerup Rideklubs rideskoleudvalg arrangerer rideskolestævne i dressur, spring og agility for rideskoleryttere og privatryttere på BAL.

Stævnet starter fredag den 18. maj 2018 ved 16-tiden og bliver afholdt udendørs.

Tilmelding:

Sker, fra 12.-25. marts 2018, elektronisk på hjælperlistesiden: https://staevneplanner.azurewebsites.net/

med betaling på MobilePay.

Hjælp til at oprette en hjælperprofil findes her.

Der er stadig mulighed for at betale kontant (og få hjælp til tilmelding/hjælperlisten)

lørdag d. 17/3-2018 kl. 12-13 i rytterstuen.

Tilmelding efter 25. marts 2017 kl. 23:59 skal ske til rideskoleudvalget på e-mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk og er en efteranmeldelse som koster 1,5x almindelig startgebyr.

Efteranmeldelse er kun muligt, hvis der er plads/ledige heste.

Privat rytter – sidste tilmelding 4. maj 2018.

Sponsorer

Vil du sponsorere en præmie, er du meget velkommen til at kontakte rideskoleudvalget – skriv til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Vores sponsorer:

Stævneinformation

Propositioner – Hvilke klasser der er til stævnet og andre nyttige informationer og regler.

Resultater

Resultater Fredag

Resultater lørdag

Resultater søndag

Når du skal starte stævne

Tilmelding sker elektronisk, eller i rytterstuen hos rideskoleudvalget – lørdag den 17. marts mellem kl. 12-13.

Deltagelse koster 90 kr. pr. klasse.  Betaling skal ske på MobilePay ved tilmeldingen (kontant betaling kan ske 17/3 mellem kl 12-13 i rytterstuen (helst lige penge)).

Inden tilmelding, skal du have snakket med din underviser om hvad du skal tilmelde i og hvilke heste/ponyer du kan ønske.

Husk – alle ryttere under 18 år skal have sikkerhedsgodkendt springvest på i springklasser.

Når du starter til rideskolestævnet, forpligter du/forældre sig til at hjælpe ved stævnet. Hjælperlister finder du på https://staevneplanner.azurewebsites.net/. Vi har meget brug for dig eller dine forældres hjælp.

Du får besked om stævnestart og stævnehest ca. 4 uger inden stævnet. Kig her på stævnets side eller i A4-mappe i rytterstuen.

Hvilken klasse kan jeg starte?

Sammen med din ridelærer finder du ud af, hvilke klasser du kan/skal starte. Se stævnets klasser i propositionerne (og på bagside af din tilmelding).

Startlister

Fra 1 måned før stævnet kan du se den nyeste version af startlisterne på forsiden under Aktuelt.

Der findes også en papirudgave af startlisterne i rytterstuen. Her ligger hjælperlisterne også, så du kan skrive dig på hvis du ikke har nået det endnu.

Åbningstider i staldene under stævnet

Staldene er åbne for ryttere en time før første klasse starter.  Læs mere på stalddøren og om staldro på stævnedagene.

Kritikker og baneskitser

Kritikker/programmer – findes på Dansk Ride Forbunds hjemmeside(www.rideforbund.dk).

Baneskitse for spring og agility kan først ses på stævnedagen.

Spørgsmål

skriv til Rideskoleudvalget på mail: rideskoleudvalg@yahoo.dk

Vi glæder os til at se dig.

Mange hilsner

Rideskoleudvalget