Staldmesterskab

STALDMESTERSKAB 2018

Staldmesterskabet afholdes i år den xxxxx ved vores X-stævne i dressur og spring

Fredag den xxx 2018

Indledende dressurmesterskab pony – se reglement og klasser herunder
Indledende dressurmesterskab hest – se reglement og klasser herunder

Lørdag den xxx 2018

Finale dressurmesterskab pony
Finale dressurmesterskab hest

Søndag den xxx 2018

Ponymesterskab spring – modificeret B12, se reglement og klasser herunder
Hestemesterskab spring – modificeret B12, se reglement og klasser herunder

Regler for mesterskabet i Dressur:

Startberettigelse: Mesterskaberne er åbne for ekvipager, der ikke har været placeret i højre programmer 5 gange i pønalitetsperioden (fra 1/1-2014 – stævnestart).

Hver ekvipage rider to forskellige programmer. Ét program indledende fredag og et andet til finalen lørdag. Eksempler: Rides der LB1-B fredag, rides der LB3-B lørdag. Rides der LA1-A fredag, rides der LA2-A lørdag. Programmerne skal rides sådan som angivet, der kan ikke byttes rundt mellem de sammensatte programmer.

Ponyklasser i mesterskabet: (LB1+LB3), (LA1+LA2), (LA3+LA4) eller (LA6+PRI)

Hesteklasser i mesterskabet: (LB1+LB2), (LA1+LA2), (LA4+LA5), eller (MB0+MB2)

Der kompenseres for sværhedsgrad ved at gange den opnåede procent med:

x0,00 for program 1 (LB1+LB3) pony, (LB1+LB2) hest

x1,01 for program 2 (LA1+LA2) pony, (LA1+LA2) hest

x1,02 for program 3 (LA3+LA4) pony, (LA4+LA5) hest

x1,03 for program 4 (LA6+PRI) pony, (MB0+MB2) hest

Den opnåede procent i kvalifikationen lægges sammen med den opnåede procent i finalen.

Vinderen er den ekvipage, der har den højeste samlede procent efter de 2 runder. Ved procentlighed, er det det højeste program der vinder. Er der stadig lighed, så vil placeringen være delt.

Regler for mesterskabet i spring:

Da der, som ved dressuren, ikke kan gives fordel ved at ride en højere sværhedsgrad lægges der vægt på at mesterskabet afholdes på et hvis niveau. Sværhedsgraden fastsætte fra år til år, baseret på de heste/ponyer der ugentligt modtager springundervisning på BAL eller som over året har indberettet springchampionat-points.

Startberettigelse: Jf. DRF OUT-regler. LINK

Mesterskabet afholdes efter en modificeret B12. Dvs. at første runde rides som * stjernet og anden runde samt evt. omspringning som ** stjernet i samme sværhedsgrad. Fx rides første runde som LB* og anden runde LB**.

Hest:
For 2018 er niveauet for hestene lagt som følger: Lx*/Lx**, Lx*/Lx**, eller Lx*/Lx**

Pony:
For 2018 er niveauet for ponyerne lagt som følger: Lx*/Lx**, Lx*/Lx**, eller Lx*/Lx**. Der rides efter pony kategorier og alle starter mod alle i en samlet klasse.

Generelt for stævnet:

Stævnet er åben for heste/ponyer opstaldet på BAL + ryttere der modtager fast ugentlig privat undervisning (minimum 3 måneder op til stævnet) på BAL.

Der er super flotte mesterskabsrosetter til de placerede ryttere i mesterskabsklasserne, samt minipokaler til at beholde og hvis der kan findes en sponser æresdækkener til vinderne!

Til juleafslutningen uddeles vandrepokaler til vinderne af staldmesterskaberne og evt. æresdækkener.

Startgebyr: Dressur: 250 kr. Spring: 150 kr. Efteranmeldelse Dressur 350 kr. Spring 200 kr.

I dressur betales der kun indskud for den indledende klasse, som automatisk giver adgang til finale. Det er ikke muligt kun at starte i finalen.

Tilmeldingsfrist torsdag den xx.xx.2018 via go.rideforbund.dk

Husk at angive navn på rytter og hest, samt hvilket klasser/højder du ønsker at starte vi kommentarer eller via mail – staevner@ballerupridklub.dk!

Indskud indbetales via GO eller Mobilepay 26 27 63 48.

Husk at skrive rytters navn ved indbetaling i kommentarfeltet.

Hjælperlister!

HUSK! at skriv jer på listen med ansvarsområder og hjælpetjanser. Vi forventer, at de ryttere der starter hjælper. Listerne kommer op ca. en uge før stævnet.

Hilsen Stævneudvalget