Ledige stillinger – Ambitiøs rideklub søger leder

Ballerup Rideskole søger en ambitiøs leder, der skal fortsætte udviklingen af én af landets allerstørste rideskoler, hvor læring, sikkerhed og hestevelfærd er i højsædet.

Du skal brænde for at undervise, være god til at organisere, være en inspirerende leder og samtidigt være en samlende figur i rideklubben.

Du får ansvaret for driften af rideskolen, som med sine 56 ugentlige hold er én af landets største rideskoler. Rideskolen har en sund økonomi.

• Du skal frem for alt sikre, at undervisningen har et højt kvalitetsniveau
  • Du skal være leder, inspirator og sparringspartner for seks deltidsansatte undervisere
  • Du skal selv undervise ca. 15 timer om ugen – blandt andet rideskolens partryttere
  • Du får ansvaret for at administrere rideskoleafdelingen, herunder at sikre, at der udbydes de rette hold, at rideskoleeleverne går på rette niveau, og at holdene løbene bliver fyldt op
  • Du står i spidsen for at afvikle årets to store rideskolestævner
  • Du har ansvaret for rideskolens 33 heste og ponyer, så vi på alle måder lever op til god hestevelfærd, og så har vi de rette heste, som trives, er raske og har kvaliteterne til at gå med nybegyndere og øvede ryttere. Én af opgaverne er indkøb af nye rideskoleheste.
  • Der vil i et vist omfang være opgaver, der vedrører hele rideklubben – altså også de private pensionærer.

Ballerup Rideklub har knap 500 medlemmer. Udover de 33 rideskoleheste, er der opstaldet 60 private heste og ponyer, som går fra hyggeniveau til landsstævner. Rideklubben har privatundervisning fem dage om ugen fordelt på fire forskellige undervisere. Rideklubben har en staldmester, som driver stald, vedligehold af bygninger, ridehal og baner. Rideskolelederen og staldmesteren indgår i et team.

Udover staldmester er der ansat fire til staldarbejde og fold, to administrative medarbejdere og seks undervisere.

Vi forestiller os en profil, der

• har ledererfaring og lyst til ledelse – det behøver ikke nødvendigvis være i en ridnings/heste-sammenhæng
  • har ambitioner om at blive rideklubbens daglige leder
  • har en hesteuddannelse på trænerniveau, og/eller erfaring med undervisning
  • har stort hestekendskab og selv er en dygtig rytter
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • er struktureret og har et organisationstalent
  • har god sans for økonomistyring
  • har store samarbejdsevner
  • udviser god energi og imødekommenhed over for kolleger, pensionærer og elever

Fremfor alt skal du tænde på at stå i spidsen for en rideskole med et mylder af elever og dertil hørende spørgsmål, der skal være gode og hurtige svar på. Du skal være en god leder, som kan tænke i løsninger og smarte måde at organisere arbejdet i rideklubben på.

Der vil være mulighed for at bo på rideskolen, og samtidig kan du medbringe egen hest.

Tiltrædelse gerne 1. februar.

Løn efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til bestyrelsesmedlem Camilla Jellesmark på 2071 1945

Ansøgningen stiles til bestyrelse@balleruprideklub.dk.

Ansøgningsfrist 17. december kl. 9.00