Bogholder- og regnskabsassistent til længerevarende vikariat

Ballerup Rideklub søger en bogholder 15-20 timer ugentligt i et vikariat på ca. 6 måneder med evt. mulighed for fastansættelse.

Vi forventer at du har følgende kvalifikationer:

• Uddannelse inden for bogholderi og regnskab, og har flere års erfaring.
  • Du har erfaring fra en lignende stilling, så du efter en kortere introduktion kan være selvkørende.
  • Kendskab til Microsoft office-pakke, samt Microsoft C5 er en fordel.
  • Du skal kunne indgå i samarbejde med det øvrige personale på kontoret, men samtidig arbejde selvstændigt.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

• Bogføring og afstemninger af bank-, finans-, debitor- og kreditor
  • Løn
  • Månedlige afstemninger/rapporteringer
  • Klargøring af materiale til revision
  • Opfølgning på debitorer

Ballerup Rideklub er en rideklub med ca. 90 opstaldede heste. Vi har ca. 500 medlemmer, og rummer alt fra handicapridning, rideskole for børn og voksne, og opstaldning af privatheste. Vi er en klub med mange aktiviteter og stævner, klubstævner, distriktstævner, ridelejr mv.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, med ansættelse hurtigst muligt, eller senest pr. 1. juli.

Ved spørgsmål, kontaktes daglig leder, Maria Kroman, enten på tlf. 53665303 eller mail: kontor@balleruprideklub.dk

Ansøgning, CV samt relevant dokumentation sendes til: kontor@balleruprideklub.dk