Balleruprideklub

Velkommen til Ballerup Rideklub

Ballerup Rideklub er en rideklub med mange aktiviteter. Vi rummer alt fra handicapridning, rideskole for børn og voksne og opstaldning af privatheste. Der afholdes årligt rideskolestævner, klubstævner og distriktsstævner, og klubbens medlemmer deltager også aktivt i stævner udenbys.

Der ud over afholdes mange aktiviteter, såsom kurser, foredrag, fællesspisning og fester, juniorudvalgsarrangementer etc.

Vi råder over to ridehaller, tre dressurbaner og en stor springbanen, samt vi har direkte adgang til Hareskovens store net af ridestier.

Vi tilbyder opstaldning på enten træ piller (selvpasserordning) eller halm. Der gives wrap to gange om dagen, til halm bokse, som en del af prisen, dog kan den ene gang fravælges mod prisreduktion. Og 3 gange wrap om dagen ved træ pille bokse.

Der fodres med Liverymix. I tilfælde af sygdom skal der sættes et rødt ark papir på boksdøren med info til fodervagten.

Vi råder på Ballerup Rideklub over et stort foldareal, hvor der er 10 løbefolde, hvor det er muligt at lukke 2 heste ud af gangen, 3 sygefolde, samt fællesfolde for både hopper og vallakker for hest og pony. Man kan tilmelde sin hest foldordningen hvor den enten bliver lukket ind eller ud eller begge dele.

Vi tilbyder på stedet kvalificeret privatundervisning i både spring og dressur. Tirsdag er springdag, hvor Lone Kroman underviser. Rikke Fyrstenberg Bork underviser i dressur på alle hverdage. Der indgås selv aftaler med den enkelte underviser.

Det er muligt for opstaldede medlemmer at parkere deres trailer på stedet, hvis der er plads – se regler for trailere. Samt at leje et af klubbens skabe der findes i tre forskellige størrelser. Der er naturligvis også plads til at have eget skab stående, hvis der er plads. Vi har industrivaskemaskine og -tørretumbler på stedet til vask af dækner og udstyr. Vaskekort hertil kan købes på kontoret, der har åbent:

Mandag-onsdag-fredag kl. 14-16.30

Desuden har vi vandspiltove, et solarium, rytterstue med slik- og kaffeautomater.

Der kommer ugenligt besøg af beslagsmed og dyrlæge.

Rideklubben har følgende åbningstider:

• Alle hverdage: 7-23
  • Weekend og helligdage: 7-21

© Ballerup Rideklub, Kildesvinget 16, 2750 Ballerup | E-mail: kontor@balleruprideklub.dk | Telefon 4465 5389

Webdesign by Invendio Aps