Tank penge til Ballerup Rideklub

OK sælger benzin, diesel, fyringsolie, træpiller, varmepumper, el

OK – Altid billig benzin

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Ballerup Rideklub

Ballerup Rideklub har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Ballerup Rideklub med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Ballerup Rideklub.

Sådan gør du:

Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK’s hjemmeside. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug. (bemærk Ballerup Rideklubs sponsornummer er 561179)

Det er gratis at få et OK Benzinkort.

Du kan også finde et bestillingsskema i rytterstuen, eller få det tilsendt ved at kontakte Helena Carstensen på carstensen.helena@gmail.com. Det udfyldte skema sender du til OK, så vil du inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os på carstensen.helena@gmail.com. Du kan også henvende dig direkte til OK på sponsormateriale@ok.dk, som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helena Carstensen på 20736482 eller carstensen.helena@gmail.com.