Hestepension

Regninger fra BAL skal være tilmeldt Nets (PBS). Hvis du ikke melder til Nets (PBS), vil der være et administrationsgebyr på 50 kr. pr. faktura.

Opstaldningsleje

Opstaldningsleje inkl. foder pr. måned:

Boks på halm: 3.450 kr. inkl. foder 1+2 og 2 gange daglig wrap, inkl. udmugning

Boks på Træpiller: 3.450 kr. inkl. foder 1+2 og 3 x wrap, ekskl. udmugning

(foder 1: Saracen livery mix) / (foder 2: Saracen coolingmix)

Tømning af pilleboks ved fraflytning eller boksskifte foretaget af personale: 200 kr.

Bokse kan reserveres i op til 3 måneder om året (inden for 12 mdr.). Boksreservation koster 2.000 kr. pr. måned.

Boksreservation aftales med staldmester Jørgen Munch og meddeles kontoret senest d. 15. i måneden.
(Man kan kun komme retur med en måneds varsel pr. d. 1. i måneden)

Ved tilflytning betales et depositum svarende til 2 måneders opstaldningsleje.

Anmodning om staldplads.docx – skrivebeskyttet. Klik på linket, tilstand til udfyldning af felter vælges på menuen “vis” “rediger dokument” og udfyld felterne.
Anmodning om staldplads.pdf – for at udfylde pdf filen – åbn filen og vælg “gem som” og gem filen, åbn filen fra filplaceringen og vælg menuen “Værktøjer”, tryk på “udfyld og underskriv”. Du kan nu dobbeltklikke i skrivefelterne og udfylde anmodningen.

Foder

Foderpris pr. dag: halmboks 25 kr. / pilleboks 25 kr.

(Foderpris er inkluderet i ovenstående pris på opstaldningsleje, men kan refunderes hvis hesten er bortrejst. Se reglerne under menuen “Klubben”, “regler”.)

Med virkning fra 1. december 2016 koster HØ 100 kr. per måltid af max 3 kg. Dvs. hvis din hest får 3 kg. HØ 3 gange dagligt koster det 300 kr. om måneden. (betales pr. hele måned)

En gang ekstra hø/wrap: 300 kr. pr. måned (betales pr. hele måned)

Træ piller: 40 kr. pr. pose (kan udleveres kun om fredagen)

Diverse fodertilskud: 150 kr. pr. måned (Dog ikke lægeordineret medicin)

Det anbefales at du søger vejledning hos en fagkyndig person (Jørgen, en foderekspert, din dyrlæge eller underviser) inden du ændringer din hests foderplan.

Ændringer af ekstra ydelser (hø, spåner, fold, foder m.m.) sker efter aftale med staldmester Jørgen Munch, og du skal meddele det til kontoret senest den 15. inden kl. 12.00 med virkning fra den efterfølgende 1.

Ekstra hø/spåner opkræves bagudrettet d. 15. i forrige måned til d. 14. i måneden efter og faktureres efterfølgende d. 1.

Jørgen Munch: jm.staldmester@live.dk              Kontoret: kontor@balleruprideklub.dk

Foldordning

Ind og ud fra fold 5 dage: 475 kr. pr. måned.

Ind eller ud fra fold 5 dage: 300 kr. pr. måned.

Boots / bandager på hest/pony når der trækkes på fold: 200 kr. pr. måned.

Tilmelding til foldordning er gældende pr. hele måned.

Trailerparkering

50 kr. pr. måned.

Se regler for trailerparkering under menuen “Klubben”.