Leje af skabe

Skabe og størrelser (højde, bredde, dybde)           Pris pr. md.

små              (h:   40, B: 65, D: 60)                           20 kr

mellem          (h:   90, B: 65, D:60)                           40 kr

stor               (h: 130, B: 65, D:60)                            60 kr

Pga. den store efterspørgsel, som gør at vi ikke har skabe nok, så kan man få tilladelse til selv at stille et skab op på en nærmere anvist plads.

Hvis man ønsker et skab eller ønsker at stille et skab op, så skal man kontakte kontoret som vil være behjælpelig med at anvise et skab eller alternativt at anvise en plads til et skab man selv stiller op. Man kan ikke indbyrdes bytte pladser eller skabe.

Vi er også ved at løbe tør for plads til nye skabe. Derfor skal man altid først aftale med kontoret hvor stort et skab man kan få lov at sætte op.

Retningslinier for skabe man selv stiller op:

• Ingen skabshøjder må overstige 2 meter.
  • Stilles der flere skabe ovenpå hinanden, så må den samlede højde heller ikke overstige 2 meter.
  • Bredden må maks. være 75 cm.

Hvis man har eget skab sat op, så skal det tages ned når man fraflytter og,- når man ikke længere har opstaldning på BAL og overgår som partrytter eller blot aktiv medlem og har mere end ét skab, kan kontoret beslutte at et eller flere skabe fjernes.