Rideskolen

Ballerup Rideskole lægger vægt på undervisningen og vores hestemateriale giver rideskolerytterne de bedste muligheder for at lære og dygtiggøre sig.

Vi holder øje med at vores heste og ponyer holdes i form og reagerer på de rigtige signaler fra rytterne.

Vores undervisere deltager i videreuddannelse og erfaringsudvekslingsseminarer, så vi hele tiden er sikre på, at vi underviser korrekt og efter de samme principper. Ridenskolen og vores tilknyttede freeelance undervisere arbejder tæt sammen.

Vi inddeler vores hold i kategorierne småpony (pony 3), storpony (pony1) og hest. Inden for hver kategori opdeles holdene i niveauerne begynder, let øvet og øvet.

To gange om året (forår og efterår) arrangerer rideskoleudvalget stævne for klubbens elever i bl.a. spring og dressur.