Rideskole part

Part på en af rideskolens hest eller pony.

Når man har part på en af rideskolens hest eller pony rider man 1-2 gange om ugen på den samme hest eller pony hver gang. Det vil sige at man kommer til at kende hesten/ponyen rigtig godt med tiden.

Småpony  parter (Pony-3) rider 1 gang/uge (Tirsdag) Storpony parter rider 2 gange/uge (Tirsdag og  søndag) Hesteparter rider 2 gange/uge (Tirsdag og fredag/søndag)

Alle parter har undervisning om tirsdagen. De andre dage er det selvstændig ridning.

For at kunne få part kræves et øvet rytterniveau

Når man har part på en af rideskolens hest eller pony er man med til at holde øje med at hesten eller ponyen har det godt.

Det er parten der sørger for at udstyret jævnligt bliver pudset og at det er i orden.

Parten er også den der sørget for at hesten eller ponyen ser ordentlig ud, det vil sige at de vasker hove og hale samt klipper man og hale efter behov. Desuden forventes det at man hjælper til arrangementer.

Parten har også førsteret til at ride på sin parthest/-pony ved klubbens rideskolestævner. Man er også sikret sin part hest/pony på ridelejer.

Hvis du kunne være interesseret i at blive skrevet op til at få part på en af rideskolens heste eller ponyer skal du skrive/ringe til kontoret.

Der lægges meget vægt på at kombinationen mellem hest og rytter passer sammen, derfor bliver listen med ryttere ikke taget i kronologisk rækkefølge.