Om ridning og betaling

Rideskolen

Når du går til ridning, skal du betale et halvårligt klubmedlemskab og et månedligt kontingent.

I juli måned betales der ikke for ridning, men for halvårligt klubmedlemskab, her holder rideskolen sommerlukket samtidig med skolernes sommerferie som starter i uge 26 el. 27 til 31 el. 32. Vi informerer om sommerlukningen på forsiden/aktivitetskalenderen. Du betaler således for 11 mdr.s ridning om året.

Der er ikke ridning på helligdage samt i julen d. 23/12 – 1/1. Dog er der ridning påskedag(søndag) og pinsesøndag.

I pinse,- påske, – og juleferien vil der være mulighed for at købe sig til enetime undervisning og evt. skovture.

Ind- og udmeldelser skal foregå skriftligt til rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk. Ved udmeldelse er der en måneds opsigelse til d. 1. i måneden.

Ved indmeldelse betales altid kontingent og et depositum svarende til en måneds ridning.

Priser: http://balleruprideklub.dk/priser/rideskolen/

Regninger fra BAL skal være tilmeldt Nets (PBS). Hvis du ikke melder til Nets (PBS), vil der være et administrationsgebyr på 50 kr. pr. faktura.