Problemer med login?

Der er desværre et par stykker der har oplevet problemer med at logge ind på sitet.

Typisk årsag

I forbindelse med oprettelse af ny bruger skal den email der registreres med bekræftes før bruger profilen aktiveres. Dette sker ved at klikke på link i en aktiverings-email der sendes umiddelbart efter brugeren er oprettet. Hvis denne email ikke modtages kan det skyldes at der er fejl i den email der er indtastet eller at email fanges i et spam filter.

Hvad gør du hvis du ikke kan logge ind?

1. Vær helt sikker på at du har indtastet den rigtige email adresse. Prøv at oprette bruger igen hvis du er i tvivl og ikke har modtaget en aktiveringsemail.
  2. Hvis aktiverings email ikke er modtaget 5-10 min. efter bruger profil er oprettet skal du undersøge din spam mappe.
  3. Lykkedes det ikke at finde aktiverings email eller har du andre problemer med brug af sitet kan du skrive til support@balleruprideklub.dk for at få hjælp.