Ballerup Rideklub

Sponsorer

Posted by
|

For at sikre, at vores dejlige rideklub kan køre rundt og forhåbentlig blive endnu bedre i fremtiden, så er vi nu gået stærkt ind på at søge sponsorer. Og her har vi brug for jer! Kender du nogen der kunne være interesseret i at sponsorere Ballerup Rideklub? Så læg gerne et godt ord ind for os. 

Vi har lavet en folder omkring mulighederne, men er altid åbne for andre forslag eller tiltag. Se folder her.

Som noget nyt er det nu også en mulighed at sponsorere en rideskolepony eller – hest med et årligt beløb, der vil gå til vedligehold eller indkøb af nyt seletøj, dyrlægeregninger, smed og lignende udgifter. Som sponsor af en pony/hest får man sit reklameskilt på en opslagstavle i stalden, rytterstuen og på hjemmesiden og hesten vil ved de to årlige rideskolestævner nævnes ved navn og sponsor. Hver pony/hest kan kun have en sponsor, og sponsorater udgøres af et bidrag på 10.000 kr./år.

Vi har i Ballerup Rideklub fået en sponsoraftale med OK benzin. Det betyder at hver gang et medlem med et benzinkort tanker får klubben 6 øre pr. liter benzin/diesel – uden at benzinen er dyrere for medlemmet. Derudover får klubben en bonus på 200 kr. hver gang der på et nyt benzinkort er købt 500 liter benzin eller diesel. Vi håber at rigtig mange af jer vil støtte op om denne aftale ved at bestille et benzinkort! Det skal nævnes at der i aftalen også er mulighed for at købe billig el gennem OK og dermed også støtte klubben. Vores sponsornummer hos OK er 561179. Se mere her

Vi håber at I vil være med til at støtte op om disse tiltag og skulle du have tid og lyst så er der altid plads til en ekstra kvinde/mand i sponsorudvalget! 

De bedste hilsner  

Helena Carstensen

På vegne af 

Ballerup Rideklubs sponsorudvalg