Mestre på Vestegnen

Ballerup Rideklub klarede sig rigtig godt ved de netop afholdte Vestegnsmesterskaber i dressur og stjal fuldstændig billedet i det individuelle mesterskab for ponyer.

Kesia Sanvig blev nummer 1 ved mesterskabet og hendes hvide pony, Hovmarkens Lollipop, kunne iklæde sig det smukkeste røde vinderdækken.

Ballerups Lina Klittegaard på Tintin tog en flot 3. plads og 4. pladsen gik til Michelle Tiedebøhl på Storm.

IMG_0186

Også i holdmesterskaberne i dressur hev Ballerup-ryttere en flot placering hjem. Ballerup stillede med to hold, og det ene snuppede en imponerende 3. plads.

Grønne rosetter til et sejt hold: Mette Horn på Walanciera, Kecia Sanvig på Hovmarkens Lollipop, Tine Gadegaard på Firfod Armarni og Helena Carstensen på Coco’s Magic Moment.

Vestegnsmesterskaberne er et led i et samarbejde mellem 11 rideklubber på Københavns vestegn. Det er Albertslund Rideklub, Brøndby Ny Rideklub, Glostrup Rideklub, Hvidovre Rideklub, Ledøje Smørum Rideklub, Stevsnbogaard Rideklub, Sportsrideklubben Vallensbæk, Vestegnens rideklub, Vestskovens Rideklub og ikke mindst Ballerup Rideklub.