Åben Rideklub på lørdag

1014155_10201493831457724_1941667989_n

Ponytræk, voltigering, fremvisning af dressur og spring og heste-quiz med gevinster er bare nogle af de aktiviteter, som Ballerup Rideklub inviterer til lørdag den 31. august mellem 12 og 15.
Danskerne har lige fulgt ridesport på højt niveau ved det netop afsluttede EM I dressur og spring I Herning. Det har været en fornøjelse uden lige – og Dansk Rideforbund vil bruge den opmærksomhed, som hestesporten netop har nydt, til at vise nogle landets 450 rideklubber frem. Den ide bakker Ballerup Rideklub op om, og derfor vil livet på vores rideskole på lørdag være noget anderledes, end den plejer. Og spred endelig nyheden og invitationen til venner, familie, klassekammerater og kolleger.
Arrangementet vil give interesserede rig mulighed for at tjekke ud, om det kunne være sjovt at gå til ridning. I begge rideskolens ridehaller vil man i hele tidsrummet kunne opleve rideundervisning, hvor seks af rideskolens 58 ridehold på forskellige niveauer og aldre vil blive undervist på heste- eller ponyryg.
Gæsterne vil kunne få en gratis trækketur på en pony, de vil kunne opleve knapstruppere, og på udendørsbanerne vil der fremvises ridning på højt niveau i både dressur og spring. Og man vil kunne opleve den særlige ridekunst voltigering, hvor ryttere f.eks. hopper op på hestens ryg for at stå på den – øvelser som minder om det, man oplever i cirkus.
Der vil være quiz-konkurrencer, hvor der hver time vil blive udtrukket to gratis prøve-ridetimer. Rideskolens cafeteria vil være åbent, hvor I også kan nyde billeder fra sommerens ridelejre. Det vil være nemt at finde nogen fra rideklubbens bestyrelse, der kan fortælle mere om det at gå til ridning.

Det bliver altså ekstra sjovt på rideskolen på lørdag for os alle, men bidrag endelig med at få gæster herud, som jo er eftermiddagens egentlige hovedpersoner.
Meld dig som hjælper på listen I rytterstuen.
Og hele programmet kan du læse her:
www.balleruprideklub.dk/program