Åbent hus arrangement d.31.8 – hvad siger I ?

Lørdag d. 31. august 2013 kl. 12-15 vil Dansk Ride Forbund gerne holde en fælles åben rideklub dag.

De spørger om vi har lyst til at hjælpe os med at gøre arrangementet til en succes. Vores bidrag vil være at åbne vores klub op for interesserede besøgende i det nævnte tidsrum.

EM i Herning d. 20.-25. august vil fungerer som optakt til Åben Rideklub og forbundet vil bruge denne store sportslige begivenhed til at promovere forbundets klubber til alle interesserede.

Deltagelse i Åben Rideklub er derved en god mulighed for lidt gratis, positiv markedsføring i en tid med rigtig meget fokus på hestesporten.

Se yderligere information fra DRF på opslaget ved siden af.

Sidste tilmeldingsfrist er d.12.8.2013

Hvad siger I – er der nogen der har lyst til at bidrage og hjælpe?

Skriv jer på listen i rytterstuen, hvis I vil hjælpe – før , under eller efter.

Jan(med Zamir i A-stalden) og Helle (formand) vil koordinere arrangementet hvis det bliver til noget.