Ballerup Rideklub

Foredrag på BAL: Onsdag den 11/9-2013 kl. 19 – ca. 21

Posted by
|

Dyrlægerne Henrik Busch og Emilie Attwell kommer og holder foredrag på BAL:

Hestens tænder

Hestens tænder har stor betydning. Derfor er det vigtigt at vedligeholde dem hele hestens liv for at optimere optagelse af foder, velvillighed under rytter og mindske risikoen for sygdom. Dyrlæge Henrik Busch vil guide jer igennem hestens mund og forklare hvad der skal til, for at vedligeholde tænderne. Derudover vil han komme med en kort gennemgang af hvordan man kan tjekke om biddet ligger korrekt i hestens mund.

Forfangenhed

Forfangenhed er en frygtet sygdom hos alle hesteejere fordi det er svært at forudsige alle tilfælde og fordi der er mange teorier om årsag, forebyggelse og helbredelse. Dyrlæge Emilie Attwell vil give en gennemgang af mulige årsager, hvordan man kan forebygge og hvad man gør, hvis uheldet er ude og ens hest er blevet forfangen.

Mød op, vær glad og bliv klogere 
Annie (Carismo)