Over 100 besøgte rideskolen til åbent hus

Der var ekstra liv og mange nye ansigter på Ballerup Rideskole lørdag eftermiddag, hvor BAL holdt et åbent hus arrangement, som blandt var omtalt i Ballerup Bladet.

Langt over hundrede børn og voksne kiggede forbi – især voltigering og ponytræk var populært, så der dannede sig ind imellem kø for at få en tur. Der blev også aflagt mange besøg i cafeteriet, hvor spørgelysten om det at gå til ridning var stor.

”Det var dejligt, at der var så mange medlemmer, der tog sig tid til at forklare og fortælle gæsterne om ridning og rideskolen. Vores rideskole virkede imødekommende, gæsterne blev virkelig godt modtaget – det var så dejligt at opleve,” siger Helle Carstensen, som er formand for Ballerup Rideklub.

foto 5 foto 1foto 5

Formanden er begejstret for opbakningen og kan allerede måle det i bestillinger af flere prøvetimer. Den første nye rytter har allerede været til prøvetime i dag.

Rideskolen fremstod så flot med nyklippede græsarealer, nymalede og rengjorte stalde. Og i cafeteriet blev Emilie Larsens flotte, smukke og sjove billeder fra sommerens ridelejre vist frem.

”En stor tak til personalet for en deres store indsats, og også til alle de medlemmer, der hjalp til med at trække, vise frem og forklare,” siger Helle Carstensen.