Sommer ridelejr 2014!

Uge 27- ridelejr for let øvet/ øvet

Uge 28 – ridelejr for let øvet/ øvet

Uge 32 – ridelejr for let øvet/begynder

Så er det blevet tid til Ballerup Rideklub’s ridelejr.

Kunne du tænke dig at får din ”egen” pony/hest i en uge. Så skal du melde dig til en ridelejr på Ballerup Rideklub.
 Din ridelejr bliver fyldt med sjove og hyggelige skovture, kvalificeret undervisning i spring og dressur, rideteori, lege og en masse sjov, hygge og ballade.
Vi rider to gange om dagen og får masser af god mad, som forældrene skiftes til at forberede.
Underviserne er hovedsagligt Ballerup Rideklub’s daglige undervisere, som har stort kendskab til rideklubbens elevheste og ponyer samt faciliteter.
Vi skal sove i cafeteriet over den store ridehal.

Kom og få en dejlig, sjov og lærerig uge, med masser af hest og lege på programmet

Pris: 2.500 kr. inkl. ridning, undervisning, overnatning og mad. Du betaler et depositum på 1000 kr. ved tilmelding.
Ved egen hest/pony opstaldet på BAL gives 500 kr. i rabat.

OBS – der skal være minimum være 20 deltagere meldt til i den pågældende uge for at ridelejren bliver gennemført.

Tilmeldingen foregår på kontoret ved personligt fremmøde:

Fredag den 28. marts 2014 fra kl. 16-17, derefter skal tilmeldingen forgå i kontortiden

Husk at medbring udfyldt tilmelding fra hjemmesiden.  Ridelejr_2014_tilmeldingsblanket

Vi glæder os til at se dig!