Korrekt dressurridning – hvordan?

Ballerup Rideklub holder i samarbejde med Dansk Rideforbund og 5* FEI-dommer Leif Törnblad tema aften

Tirsdag d. 13. januar 2015 kl 18-21 i cafeteriet

Arrangementet er gratis for medlemmer af Ballerup Rideklub, det vil være muligt at købe kaffe og kage. Ved tilmelding skriv dig på listen i rytterstuen

DRF skriver:
Dressur er en spændende og inspirerende sport i konstant udvikling, og i Dansk Ride Forbund arbejder vi altid for at udvikling og hestevelfærd følges ad – rigtig ridning på hestens præmisser.
Vi er opmærksomme på den store interesse for dressuren – også når der forekommer episoder, der skaber debat. Derfor har vi produceret en video om korrekt dressurridning på alle niveauer – både i elevskolen og gennem hestens udvikling fra ungheste- til Grand Prix-klasser. Se en teaser på filmen her
Filmen kan blive en del af en spændende aften i jeres klub, hvor en af vores ambassadører kommer og give jer et interessant indblik i dressurens kerne med filmen som omdrejningspunkt. Der vil også være mulighed for at få besvaret spørgsmål og deltage i en god og konstruktiv debat. Vores ambassadører er et engageret korps af nogle af vores dygtige dressurdommere, og klub-arrangementet er tilrettelagt, så alle – ryttere, TD’er, dommere og frivillige – kan få en nyttig viden med hjem.

Vi håber at se mange af jer, Alle en velkommen!