Ballerup Rideklub

Horse House – Du inviteres hermed til VILDE OUTLET DAGE på lørdag d. 7. februar kl. 10!!

Posted by
|

Du inviteres hermed til VILDE OUTLET DAGE på lørdag d. 7. februar kl. 10!!

Det er lykkes os at forhandle os frem til nogle virkelig gode rabatter på rigtig mange varer- Og den rabat giver vi videre til dig!

Derfor kommer der til at være store besparelser på:

Læderridestøvler l Vinterjakker l Ridebukser l Strømper l Jodphurstøvler l Vinterhandsker  Ridehjelme l Thermobukser l Underlag l Fleecedækkener lDressurgamacher l Klokker  Stalddækkener l Staldgardiner l Sprenger bid l Udedækkener og meget, meget mere!!

Derudover kommer vores vinterkollektioner på UDSALG med besparelser på op til 70%

HAR DU SET VORES STORE OUTLET AFDELING?
Oprindeligt var det vores tanke at vi ville holde tilbuddene i vores Outlet afdeling, som vi rigtig gerne ville vise dig, hvis du ikke allerede havde set den. Men vi må erkende at der er ALT for mange varer, så der kommer til at være Tilbud i HELE forretningen!

HVIS DU IKKE KAN KOMME I WEEKENDEN
I de kommende dage, vil vi løbende lægge mange af tilbuddene på nettet. Så selv hvis du ikke har mulighed for at komme forbi forretningen i weekenden, behøver du ikke gå glip af de mange gode tilbud! Vær opmærksom på at tilbudspriserne først bliver aktiveret på lørdag d. 7. februar.

ÅBNINGSTIDER I WEEKENDEN
Som sagt skyder vi de VILDE OUTLET DAGE igang på lørdag d. 7. februar kl. 10! Derudover holder vi ekstraordinært åbent søndag d. 8. februar kl. 10-16.

FØLG MED PÅ FACEBOOK OG VIND!
I de kommende dage, frem til weekenden, vil du desuden kunne følge med på facebook. Her vil du kunne se nogle af de ting der kommer på Tilbud, ligesom vi fylder ventetiden ud med konkurrencer.

Mange hilsner

Team Horse House