Voksen ridelejr

3 dage med heste, luftmadras og rødvin

Vi tilbyder igen i år en weekend for de voksne, som også kan få mulighed for at få noget tid sammen med hestene og rent hygge fra fredag den 1. – søndag den 3. Maj (st. bededag)

Du får din ”egen” hest hele weekenden. Vi rider to gange om dagen

Vi skal sove i cafeteriet over den store ridehal, laver selv mad og hygge om aftenen.

Programmet er ikke helt fast lagt endnu, vi mødes fredag formiddag.

Ridelejr bliver med kvalificeret undervisning i dressur og spring, og skovtur

Du skal være let øvet/ øvet og kunne ride galop i skoven

Pris: 1.500 kr. inkl. ridning, undervisning, overnatning og mad. Du betaler et depositum på 500 kr. ved tilmelding.

Ved egen hest opstaldet på BAL gives 200 kr. i rabat.

OBS – der skal være minimum være 8 deltagere tilmeldt for at ridelejren bliver gennemført. Og max plads til 11 på rideskoleheste. Parter har første ret til deres part hest ved tilmelding inden 20. april.

Tilmeldingen sker efter første til mølleprincip, fra onsdag d. 8.april pr. mail og er bindene til rideskoleansvarlig@balleruprideklub.dk:

Skriv: Navn, niveau, 4 heste ønsker

Tilmeldinger er først gyldige når depositummet er indbetalt på banken Reg. 1551 Konto nr. 3 138 129 993 eller kontant på kontoret

Vi glæder os til at se dig!