Staldmesterskab 21.-23. august!

Søndag den 23. august 2015

Kl. 7: Ponymesterskab spring – 60, 70 eller 80 cm

Kl. 8: Hestemesterskab spring – 90, 100 eller 110 cm

Regler for mesterskabet i Dressur:
Startberettigelse: Mesterskaberne er åbne for ekvipager, der ikke har været placeret i højre programmer 5 gange i pønalitetsperioden (fra 1/1-2013 – stævnestart).

Ponyklasser i mesterskabet: LB1, LB3, LA1, LA2 eller LA4

Hesteklasser i mesterskabet: LB2, LA2, LA4, MB0 eller MB2

Man kan kun starte mesterskab for enten hest eller pony og det er kun tilladt at ride ét program i klassen pr. ekvipage i et af mesterskaberne.

Der kompenseres for sværhedsgrad ved at gange den opnåede procent med:

0,00 for program 1 (LB1 pony, LB2 hest)

0,01 for program 2 (LB3 pony, LA2 hest)

0,02 for program 3 (LA1 pony, LA4 hest)

0,03 for program 4 (LA2 pony, MB0 hest)

0,04 for program 5 (LA4 pony, MB2 hest)

Den opnåede procent i kvalifikationen lægges sammen med den opnåede procent i finalen. Vinderen er den ekvipage, der har den højeste samlede procent efter de 2 runder. Ved procentlighed, er det det højeste program der vinder. Er der stadig lighed, så vil placeringen være delt.

Regler for mesterskabet i spring:
Der er ingen udelukkelser, dog skal der startes den højde, man normalt starter til stævner. Der rides efter metode B12.

I ponyklassen tages der ikke højde for pony-kategori. Alle rider mod hinanden i den højde man normalt starter af de tre mulige, og der ganges ikke op!

Generelt for stævnet:

Der er super flotte mesterskabsrosetter til de placerede ryttere i mesterskabsklasserne, samt minipokaler til at beholde og æresdækkener til vinderne!

Til juleafslutningen uddeles vandrepokaler til vinderne af staldmesterskaberne.

Startgebyr:

kl. 1 og 3: 75 kr. Kl. 2 og 4: 250 kr. kl. 7 og 8: 150 kr.

I dressur betales der kun indskud for den indledende klasse, som automatisk giver adgang til finale. Det er ikke muligt kun at starte i finalen.

Der er muligt at starte både spring- og dressur mesterskab for hhv. hest eller pony.

Tilmeldingsfrist mandag den 10.08.15 på mail staevner@hotmail.com. Husk at skriv hvilket program eller klasse du skal ride. Indskud indsættes på konto 3167-3167294294 (Danske bank) – HUSK at angive navn og klasse.

Stævnet er åben for heste/ponyer opstaldet på BAL + ryttere der modtager undervisning på BAL.

Staldmesterskabsfest

Lørdag aften afholdes der Staldmesterskabsfest med spisning og hygge se seperat opslag fra festudvalget.

Hjælperlister!

HUSK! at skriv jer på listen med ansvarsområder og hjælpetjanser. Vi forventer, at de ryttere der starter hjælper. Listerne kommer op lige efter sommerferien.

Vel mødt
Hilsen Stævneudvalget