Ballerup Rideklub

Rideskolestævne 23.-25. oktober 2015

Posted by
|

Rideskolestævne sidste weekend i oktober den 23-25/10.

Der er tilmelding fra søndag den 6/9 til lørdag den 12/9

Tilmelding efter lørdag den 12/9-2015 kl. 12:30 skal ske til rideskoleudvalget på email: rideskoleudvalg@yahoo.dk og er en efteranmeldelse, som koster 1½ x almindeligt startgebyr. Start er kun muligt, hvis der er plads/ledige heste.

Privatekvipager – sidste dag for tilmelding er mandag den 5/10-2015 i stævnepostkassen.

Læs mere om stævnet her.

Husk at du som rideskolerytter kan ride for at samle point til klubmesterskabet.

Sponsorer:

Stald Direkte: www.stald-direkte.dk ; Dyr i Centrum: www.dyricentrum.com ; Wendy: www.wendy.dk ; Brugt Rideudstyr i Virum: http://www.brugtrideudstyr.dk/ ; Beslagsmed Christian Wilmerskov; Animal-print: animal-print.dk