Resultat af spørgeundersøgelsen

På baggrund af en flot svarprocent, hvor 59 ryttere (som repræsentere 45 af BAL’s omkring 50 pensionærer) har svaret, kan bestyrelsen hermed offentligøre resultatet.

Generelt viser spørgeundersøgelsen det samme efterspørgsel billede, som bestyrelsen fremlagde i oktober ved den bagudrettede optælling af faktureringerne (4 måneders faktureringer). Stine er den mest efterspurgte underviser, mens efterspørgslen på Iben og Nadia er næsten ens. Undersøgelsen bekræfter også bestyrelsens opfattelse af, hvad der har betydning (fx. mht. undervisning hverdage/stort ridehus etc.), mens medlemmerne forkaster den løsning, der hedder to samtidige undervisere. Blandt dem, der har svaret på spørgsmålet, har 66% ønsket, at vores 3 undervisere har en hverdag (mandag, onsdag, torsdag) og weekend dag (fredag, lørdag og søndag) hver.

Som ansvarlig bestyrelse har vi derfor taget dette ønske til efterretning, og bestyrelsen har opsagt alle undervisernes nuværende samarbejdsaftaler og distribueret nye opdaterede samarbejdsaftaler med virkning fra 01.01.2016. Undervisningsdagene fordeles som nedenstående:

Nadia: Mandag og fredag

Iben: Onsdag og lørdag

Stine: Torsdag og søndag

Stine og Iben har underskrevet de nye samarbejdsaftaler, og de fortsætter undervisningen på de anviste dage per 01.01.2016. Desværre har Nadia endnu ikke underskrevet den nye aftale, og situationen omkring hende er pt. uafklaret fra 01.01.2016. Bestyrelsen forhandler fortsat med Nadia, og vi håber, at vi kan lande en aftale med Nadia snarest.

Nadia ønsker sig endnu en prisstigning, på trods af hun netop har modtaget en stigning fra 01.08.2015. Såfremt Nadia fastholder sit nye priskrav, kan bestyrelsen ikke tilbyde hende som underviser fra 01.01.2016, da prisstigningen ikke kan nå at blive varslet rettidigt. Vi har i stedet tilbudt mulighed en prisstigning for Nadia pr. 01.02.2016, såfremt at medlemmerne accepterer dette.

Undersøgelsen viser dog, at en del af Nadias ryttere har angivet prisen som et vigtigt parameter for deres valg af underviser, hvorfor bestyrelsen lægger vægt på, at der er et billigt undervisningsalternativ fremadrettet.  Det kan således blive nødvendigt for BAL at finde en anden underviser i stedet for Nadia, for dermed at imødekomme medlemmernes ønsker.

Alle der rider undervisning mandag, onsdag eller fredag får som resultat af dette opsagt deres undervisning med virkning fra 31.12.2015. Dem, der ønsker at ride undervisning efter 31.12.2015 ved Iben Dreyer, skal kontakte hende på 28452544. De medlemmer, der allerede nu rider hos Iben fredag eller hos Nadia onsdag, har første prioritet til at få nye tider hos Iben onsdag. Hvis efterspørgslen er større onsdag, end der er tider, trækkes der lod. Øvrige ryttere, som ønsker undervisning af Iben, henvises til lørdage.

De medlemmer, der pt. rider undervisning hos Nadia, og som ikke ønsker at rykke til Iben eller Stine, skal meddele bestyrelsen, om de ønsker at modtage undervisning af Nadia under endnu en prisstigning, eller om de ønsker, at bestyrelsen skal finde en ny prisbillig alternativ underviser. Såfremt et flertal af de medlemmer, der ønsker at ride ved Nadia, accepterer endnu en stigning, vil bestyrelsen acceptere Nadias krav og varsle stigningen med virkning fra 01.02.2016. Der vil i januar ikke være et undervisningstilbud fra Nadia med mindre at Nadia acceptere, at undervise til nuværende ydelse ind til videre.

Bestyrelsen fremlægger i næste uge et større kommunikationsmateriale inkl. resultaterne på undersøgelsen samt en Q&A på relevante spørgsmål.