Forsøg med lørdagsspring i det STORE ridehus

Bestyrelsen har modtaget henvendelser fra medlemmer der ønsker mulighed for at opsætte spring i det store ridehus lørdag aften.

Da ridehus-kapaciteten alligevel sjældent udnyttes i dette tidsrum, ser bestyrelsen positivt på henvendelsen og har derfor besluttet at gennemføre nedenstående i en prøveperiode for resten af vintersæsonen, dvs. frem til 1. maj:

Det er således tilladt at opsætte spring lørdag aften i det STORE ridehus mellem kl. 18.30 – 20.30 MEDMINDRE

– at Iben har undervisning

– at ridehus er/har været lukket hele dagen i forbindelse med andre arrangementer

Det anbefales at man annoncerer det på Facebook, såfremt man påtænker at springe lørdag aften.

Alle er velkomne i ridehuset, selvom der springes.

HUSK desuden at rideskolen lukker kl. 21.00 om lørdagen.

Det lille ridehus vil fortsat være forbeholdt springning om søndagen fra kl. 17.00-20.00.