Vestegnsmesterskab i Dressur for Hold og individuel (D)

Vil du med til Vestegnsmesterskaberne i dressur

Har du lyst til at deltage i Vestegnsmesterskaberne (VM) for BAL d. 25.- 26. juni 2016.

Hvis ja, så skal du henvende dig til Nadia Gernow, som så vil sætte hold og godkende de individuelle starter sammen med de øvrige undervisere.

Tilmelding sker ved, at du sender en mail til nadiagernow@gmail.com med oplysninger om dine seneste resultater.

Tilmelding senest onsdag d. 8. juni 2016.

Rytterne udvælges umiddelbart efter disse datoer, så man kan nå at melde til VM på GO!

Hvor tilmeldingsfristen er torsdag d. 16. juni!

Se i øvrigt VM-reglerne på Vestegnsklubbernes hjemmeside. Du kan finde det på Distrikt 1’s hjemmeside (www.d1-drf.dk) under ”Stævner / Mesterskaber og Cups / Vestegnsklubberne”.

Ryttere / heste / ponyer der har startet B-stævner siden 1. januar 2013 er udelukket (undtaget hvis ponyen / hesten er nedklasset/pointfrigjort sidenhen).

VM dressur afvikles i flg. klasser:

Hold: LB3, LA1, LA2, LA4, LA6 (ponyer rider på bane B – dog LA6A)

Pony, individuelt: LB1, LB2, LB3, LA1

Hest, individuelt: LB3, LA1, LA2, LA4, LA6

Klubben må stille med 2 hold og max. 8 ryttere i hvert af de individuelle mesterskaber. Der må godt startes blandede hold med både heste og ponyer. Ekvipagerne på et hold behøver ikke starte forskellige klasser.

Kvalifikation:

Pony: ekvipager skal have opnået min. 55% i LB1 eller højere