Ballerup Rideklub

Ombygningen genoptages

Posted by
|

Fra i morgen – onsdag den 10. oktober – vil der igen være håndværkere bag det lille ridehus.

Som vi tidligere har fortalt, viste det sig i forbindelse med ombygningen af bokse nede bag det lille ridehus, at væggen indtil ridehuset er i så dårlig stand, at den skal genopbygges, før ombygningen af bokse kan fortsætte. Bl.a. har rotter ødelagt væggen.

Det har vi været i en konstruktiv dialog med kommunen om, og Ballerup Kommune har nu endeligt besluttet, at væggen skal udskiftes, og at de påtager sig udgifterne i forbindelse med det. Så den del er rigtig godt.

Afklaringen kom først i dag, og derfor er vi sent ude med informationer. Håndværkerne går i gang med væggen i morgen, arbejdet vil foregå fra om morgenen, men stopper når der er rideskolehold.

I dagtimerne vil man ikke kunne ride i den lille hal i de kommende dage.

At væggen skal opbygges på ny får konsekvenser for vores nuværende byggeprojekt – det kommer desværre til at forlænge byggeperioden, for skønnet er, at etableringen af den nye væg vil tage 14 dage, og først derefter kan ombygningen af boksene fortsætte.

Den nye væg til ridehuset vil blive opbygget af et andet materiale, som gør, at rotterne ikke kan bo i væggen.

Vi vender hurtigst muligt tilbage med mere detaljerede oplysninger.

Udgangspunktet for byggeplanlægningen er, at vi undgår at genere de planlagte stævner.

Det er på alle måder irriterende, at perioden bliver længere, men til gengæld godt, at væggen bliver lavet, og at kommunen vil stå for den del.

De involverede pensionærer vil få særskilt information, når vi kender detaljerne for byggeplanen.

 

Mange hilsner fra 2020udvalget og bestyrelsen