Ballerup Rideklub

Status på ombygning

Posted by
|

Ombygningen går efter planen. Som tidligere fortalt skete der det uforudsete, at væggen ind til det lille ridehus skulle skiftes for at leve op til brandsikkerhed. Muren var på flere stræk i stykker. Den første del af det arbejde er ved at være slut, og vores entreprenør kan nu gå i gang med at bygge de større bokse på det stykke.

Vi håber, at det arbejde slutter i slutningen af næste uge.

Når det er afsluttet, kan de ‘nye bokse’ tages i brug, og næste etape kan påbegyndes. Det betyder omflytning af den næste gruppe heste, så bokse kan nedtages, og væggen bag de bokse også kan nedrives og bygges op på samme måde som første del.

De berørte pensionærer, der bliver berørt af næste omrokering, vil få separat information, om de midlertidige flytninger.

De tre ponybokse allerbagerst vil fortsat ikke blive berørt. Når væggen ikke skal bygges om der, skyldes det, at den ikke er i stykker og dermed ikke har en sikkerhedsrisiko.

I øvrigt stor tak til de pensionærer, der har været omfattet af første rotation. I har været søde til at takle situationen konstruktivt.

Bortset fra rotterne, som nok er sure, hvis vi spurgte dem, så er der tilfredshed med den nye murede væg (som ikke er rottevenlig;-)

Mvh. Bestyrelsen