Ballerup Rideklub

Surprice er solgt

Posted by
|

Vores søde rideskolehest Surprice er solgt til hans gamle ejer, Louise.

Louise ejede Surprice´s mor – hun har selv avlet ham og taget imod ham da han kom til verden. Hun havde ham til han blev 6 år, hvor hun desværre ikke længere kunne have Surprice. Her gav hun ham til en bekendt, med aftale om at skulle have ham tilbage efter lidt tid. Desværre solgte den bekendte ham til en hestehandler, og endte derefter her på BAL. Louise har ledt efter Surprice, og har et stort ønske om at få ham hjem igen. Surprice trives ikke rigtig som rideskolehest, og derfor får Louise lov til at købe Surprice tilbage igen <3. Han skal være hyggehest, med masser af ture i skoven :-).

Han bliver hentet på lørdag d. 5. oktober, så kom gerne og giv Surprice lidt ekstra gulerødder og klap de næste dage.