OBS! Aflyst! Tilmelding til Rideskolestævnet 29.-31. maj 2020

Efter den seneste udmelding fra regeringen omkring genoplukning af Danmark står det klart at det ikke bliver muligt at afholde vores rideskolestævne i Pinsen.

Selvom vi alle er påvirket af at Coronaepidemien har vendt op og ned på vores hverdag, og vi ikke ved hvornår vi får lov til at lukke op for rideskolen igen, har vi alligevel valgt at holde tilmelding til rideskolestævnet, som planlagt.

Der er rigtig meget logistik forbundet med afholdelse af et rideskolestævne, og vi er derfor også nødt til at gå i gang allerede nu, for at kunne afholde stævnet i pinsen, hvis det bliver muligt.

Du kan se hvilke klasser der kan tilmeldes her.

Der er åbent for tilmelding til rideskolestævnet fra:

Lørdag den 11. april 2020 til søndag den 19. april 2020

Tilmelding til rideskolestævnet skal ske elektronisk på: https://staevneplanner.azurewebsites.net/ med betaling via MobilePay.

!!!OBS-OBS-OBS!!! VENT MED BETALING, da det er usikkert om stævnet kan afholdes!!!

Tryk på linket ovenover, log ind eller opret et log ind ved hjælp af knappen “Registrer”, se evt. vejledning.

Når du er logget ind – vælg knappen “Tilmeldinger”, under “Mine tilmeldinger” vælges “Opret” og følg vejledningen. Har du børn som skal tilmeldes, skal du oprette dit eget log ind først og øverst på sidens menu vælges “Egne børn” herefter opret og følg vejledning.

Det er også her hjælperlisterne ligger.

Husk at du skal have en hjælperopgave for at kunne starte til rideskolestævnet!

Privatryttere har tilmeldingsfrist onsdag den 15. maj 2020 og tilmelder ved at sende en mail til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Har du problemer med tilmeldingen kan du skrive til balleruprideklub@planevent.dk eller rideskoleudvalg@yahoo.dk, så hjælper vi så hurtigt vi kan.

/Rideskoleudvalget