Corona-situationen

Kære medlemmer.

Som følge af de nyeste udmeldinger fra regeringen, er rideskolen – indtil videre – lukket ned frem til d. 14. april 2020.

Heldigvis var der lidt optimisme på pressemødet d. 30. marts, og vi håber selvfølgelig på at vi efter påske, stille og roligt kan begynde at lukke lidt op. Vi gør i hvert fald alt hvad vi kan for at holde vores rideskoleponyer/heste i form og klar 😊. Det betyder dog også at vi i karantæne-perioden er kommet ind i en ny måned, og opkrævninger er sendt ud. Vi er lige nu ved at se på forskellige muligheder for kompensation. Vores rideskoleheste har stadig behov for foder, strøelse, fold og pasning, så vi har stadigvæk de samme udgifter, og ingen muligheder for at spare. Vi undersøger mulighederne for at der kan afholdes nogle forskellige aktiviteter i efteråret/vinteren for jer medlemmer, som evt. erstatning for manglende ridning. Vi er selvfølgelig også ved at undersøge om vi, som rideklub, kan søge noget økonomisk støtte.

Der er ingen refundering for marts måned, og vi beder jer om at hjælpe os, og betale for april som normalt. Dette er en ekstraordinær situation, og vi håber meget at I medlemmer vil være med til at bakke op om vores skønne rideskole, så vi har en velfungerende rideklub på ”den anden side”. Vi gør alt hvad vi kan for at finde en løsning hurtigst muligt, men indtil videre beder vi jer om jeres forståelse og hjælp i denne meget specielle tid <3