Rideskolen åbner igen :-)

Kære medlemmer af rideskolen

Det er med stor glæde at vi kan meddele at rideskolen åbner op igen, allerede fra mandag d. 27. april 2020.

Vi har været i kontakt med både Dansk rideforbund og politiet, og fået grønt lys for at udendørs fritidsaktiviteter igen må åbnes op. Det er dog under forudsætning at alle regler og retningslinjer bliver overholdt. I praksis betyder det, at der desværre ikke er plads på matriklen til ekstra personer. Det gør at rideskolen ikke kan åbne op på samme vilkår som I ellers kender. Men vi har alligevel lavet en plan, således at alle kan komme ud og ride lidt igen.

• Det er forbudt at færdes i staldene og på hele rideklubbens område.
  • Alle rideskolehold rider i skoven – derfor har alle hold en varighed á 45 min varighed, så alle kan nå i skoven inden det bliver mørkt.
  • Man møder 5 min før sin ridetid på parkeringspladsen, her vil man mødes med sin underviser, der har sørget for at alle heste er sadlet op.
  • Der køres efter en ”Corona-tidsplan”, dvs. en helt anden plan end I plejer, for at det er muligt at alle hold kan nåes, og for at der ikke er dobbelthold så vi kan administrere antallet af personer der forsamles. Corona-tidsplan
  • Det er ikke muligt at have forældre med – undtagen småbørnshold, der kan have ÉN forældre med. Er der en elev der er utryg ved at undvære forældre, må ridelæreren kontaktes for at hører om det er muligt at forældre kan gå med.
  • Når ridetimen er slut, afleveres ponyen/hesten til underviseren og de hjælpere der er der, og man går hjem med det samme.
  • Ved rigtig dårligt vejr kan vi evt. blive nødt til at aflyse, da vores eneste mulighed indtil videre, er at ride i skoven – dette vil blive meldt ud på hjemmesiden og facebook. Erstatningstimer kan i så fald ikke tilbydes.
  • Handicaphold og Danske bank hold kan ikke gennemføres endnu.
  • Er der tegn på det mindste sygdom, må man ikke komme til sin ridetime
  • Hold 2 meters afstand
  • God håndhygiejne

Det er meget vigtigt at alle regler og retningslinjer bliver overholdt, da vi ellers kan få frataget os muligheden for at rideskolen er åbnet igen.

Vi glæder os utrolig meget til at vi kan åbne stille op igen, og til at se jer alle sammen. På trods af de meget skærpede krav, så bliver det super hyggeligt, og både vores ponyer/heste og undervisere glæder sig til at byde jer velkommen igen 😊