Ridelejr opkrævning for uge 27 + 28

OPKRÆVNING FOR RIDELEJR UGE 27 + 28

Der faktureres pr. mail i denne uge for deltagere i uge 27 + 28, der skal betales inden ridelejren starter.

Opkrævning for ridelejr er ikke opkrævet i juni som vi plejer, da vi har afventet nye retningslinjer for forsamlinger mht. ridesportslige aktiviteter og foreninger.

Alle tilmeldte deltagere til ridelejr i uge 27 + 28 opkræves pr mail med den mailadresse som er benyttet ved tilmeldingen.

Tilmeldte i uge 27

Fakturaen skal betale senest mandag d. 22/6 til anførte kontonummer med tekst til modtager ”medlemsnr./kundenr” (står under fakturanr), eller betale via mobilepay på nr. 14299 med kommentar ”medlemsnr. eller deltagers fulde navn”.

Tilmeldte i uge 28

Fakturaen skal betale senest mandag d. 29/6 til anførte kontonummer med tekst til modtager ”medlemsnr./kundenr” (står under fakturanr), eller betale via mobilepay på nr. 14299 med kommentaren ”medlemsnr. eller deltagers fulde navn”.

OBS: HUSK AT SKRIVE DELTAGER NAVN ELLER MEDLEMSNR./KUNDENR. PÅ OVERFØRSLEN, DA VI ELLERS IKKE KAN SE, HVEM DER INDBETALER.

Ridelejr uge 32 opkræves som normalt på juli fakturaen.

Kontoret🐴