Ballerup Rideklub

Erstatningstimer Corona-perioden

Posted by
|

Vi har kigget på mulighederne for erstatningstimer i Corona-perioden :-).

De timer der var i marts efter nedlukning af Danmark, kompensere vi desværre ikke.

Nedlukningsperioden er således fra 1. april til 27 april. Helligdagene i påsken har vi altid lukket, dvs. det er ca. 3-4 timer der gives i erstatning, afhængig af hvilken dag på ugen man rider. Der er mange der har ønsket ikke at tage imod erstatningstimer, og det takker vi mange gange for <3.

Det betyder, at hvis man ønsker sine erstatningsbilletter, så kontakter man sin ridelærer. Vi vil i løbet af slut 2020, start 2021 lave aktiviteter, hvor man kan benytte sine erstatningsbilletter. Der kommer ingen aktiviteter i denne sommer, da vi desværre har rigtig mange skadede heste, som har behov for at holde sommerferie, men vi vil løbende lægge opslag op når vi har mulighed for at afholde en aktivitet 🙂