Tilmelding til Rideskolestævne 11.-13. september 2020

Corona-nedlukningen gjorde, at vi desværre ikke kunne afholde vores rideskolestævne i pinsen, som det ellers var planlagt. I stedet planlægger vi at afholde rideskolestævne fra den

11.-13. september 2020

Der er rigtig meget logistik forbundet med afholdelse af et rideskolestævne, og fordi stævnet kommer til at ligge så kort tid efter sommerferien, vil tilmeldingen starte i sommerferien og slutte i den første uge efter sommerferien.
Det vil ikke være muligt at kende sin stævne pony/hest i måned inden stævnet, men vi vil arbejde på højtryk for at have dem klar så hurtigt som muligt.

Du kan se hvilke klasser der kan tilmeldes her.

Der er åbent for tilmelding til rideskolestævnet fra:

mandag den 27. juli 2020 til søndag den 16. august 2020

Tilmelding til rideskolestævnet skal ske elektronisk på: https://staevneplanner.azurewebsites.net/ med betaling via MobilePay.

Tryk på linket ovenover, log ind eller opret et log ind ved hjælp af knappen “Registrer”, se evt. vejledning.

Når du er logget ind – vælg knappen “Tilmeldinger”, under “Mine tilmeldinger” vælges “Opret” og følg vejledningen. Har du børn som skal tilmeldes, skal du oprette dit eget log ind først og øverst på sidens menu vælges “Egne børn” herefter opret og følg vejledning.

Det er også her hjælperlisterne ligger.

Husk at du skal have en hjælperopgave for at kunne starte til rideskolestævnet!

Privatryttere har tilmeldingsfrist onsdag den 28. august 2020 og tilmelder ved at sende en mail til rideskoleudvalg@yahoo.dk

Har du problemer med tilmeldingen kan du skrive til balleruprideklub@planevent.dk eller rideskoleudvalg@yahoo.dk, så hjælper vi så hurtigt vi kan.

/Rideskoleudvalget