Rideskolestævne aflyst

I mandags d. 7. september kom der desværre nye retningslinjer ud for 18 kommuner, herunder Ballerup kommune. Det betyder forsamlingsforbuddet sænkes til 50 personer. Vi har været i kontakt med diverse myndigheder, og set på mulighederne for at afholde vores rideskolestævne. Vi har gjort alt vi kunne for at finde løsninger – desværre har vi nu fået besked på at vi ikke må afholde arrangementer og dermed må aflyse vores rideskolestævne. Vi er selvfølgelig rigtig kede af at må aflyse.

Vi holder til gengæld rideskolestævne i november, og dem der er meldt til stævnet her i weekenden, får overført deres startgebyr til næste stævne. Ønsker man IKKE at overfører sine starter til næste stævne, skal man sende en mail til kontoret for at få startpengene retur: kontor@balleruprideklub.dk