Corona retningslinjer

Fredag aften blev der, som bekendt, holdt pressemøde og der er nye restriktioner. Det er bl.a. meldt ud at forsamlingsforbuddet nedsættes til 10 Pers. fra imorgen mandag d. 26. Oktober.

Idræts-og foreningsaktiviteter for børn og unge op til 21 år er dog undtaget dette, og må være op til 50 Pers. 😊.

Vi afventer dog stadig Dansk Rideforbund og Ballerup kommune ift de endelige retningslinjer – men fra imorgen mandag d. 26. Oktober, og indtil andet meldes ud, er følgende gældende:

* Rideskolen holder åbent som normalt
* Sprit hænder inden I går ind i stalden.
* Brug handsker mens hestens udstyr berøres – også under ridning.
* Max 1 forældre/hjælper pr barn. Har man en hjælper, så må man sætte sit barn af og hente igen når ridetimen er slut.
* Man må max være der 30 min inden og 30 min efter en ridetime.
* Ingen tilskuere i rideskolen
* Der vil være lidt hjælpere tilknyttet, som også vil være til rådighed i stalden og i ridehuset.
* På voksen/hestehold SKAL man komme alene – der må IKKE være familie/hjælpere eller lign.
* Hold afstand til hinanden – især i flaskehalsområder, såsom sadelrum.
* Ved de mindste tegn på symptomer, skal man blive hjemme

Lad os endnu engang stå sammen, og hjælp os med at passe på hinanden ❤️. Sørg for at følge retningslinjerne 🐴.