Kom godt i gang på Balleruprideklubs hjemmeside

Herunder finder du en række vejledninger af hvordan du hurtigt kommer i gang med at bruge de mange funktioner på Balleruprideklubs hjemmeside.

Som registreret bruger på hjemmesiden vil du modtage de nyheder og indlæg som vises på forsiden per mail samme dag som de oprettes. Endvidere vil du modtage nyhedsbreve regelmæssigt og have mulighed for at bruge opslagstavlen.

OPDATERING: Hvis du har problemer med login bedes du læse denne meddelelse.

Vejledninger

1. Start med at oprette en ny bruger. Mere information her.
  2. Sådan logger du ind og ud. Læs mere her.
  3. Hvordan man finder sin konto / profil i menuen. Mere information her.
  4. Skift profilbillede, læs her hvordan.

Sådan opretter du en ny bruger på BALs hjemmeside

I menuen til hæjre klikker du på “Opret bruger”

image

Herefter indlæses en formular hvor du skal udfylde diverse informationer. Udfyld alle informationer og klik på “Afslut registrering”– det er vigtigt at din email er korrekt indtastet da du ellers ikke vil kunne færdiggøre din registrering.

image

Herefter modtager du en email med et link som ser ud som følger: www.balleruprideklub.dk/activate/?key=ad2cfa07af280fc4c52d05abdd55813c

Klik på linket og du sendes til hjemmesiden og bliver automatisk logget ind på din nye profil.

image

Sådan logger du ind og ud

Når du kommer ind på ballerupsrideklubs hjemmeside er du ikke logget ind. For at logge ind kan du klikke på “Log ind” til højre i menuen. Herefer åbnes et vindue hvor du kan indtaste dit brugernavn og kodeord. Klik på “Log ind” under formularen og din profil logges ind.

image

Når du er logget ind ændrer menuen sig og du kan finde en “Log ud” knap. Ved at klikke på denne logges din profil ud.

image

Hvordan man finder sin konto / profil i menuen

Når du er logget ind på siden kan du se en ny menu for oven. Hvis du holder musen ind over “Min konto–>Profil” og klikker på Offentlig sendes du til din profilside.

image

Rediger profil og ret profilbillede (Avatar)

Når din profil er oprettet er det sandsynligt at du gerne vil have et nyt profilbillede. Når du er på din profil kan du som vist nedenfor klikke på “Skift avatar” hvor du får mulighed for at hente et nyt billede op.

image

Du skal klikke på “Browse” og vælge et billede på din PC.

image

Når du klikker på “Indlæs billede” sendes du til en side hvor profilbilleded kan blive beskæret. Når det ser korrekt ud i preview billedet (det lille til højre) skal du blik klikke på “Beskær billede. Herefter er dit profilbillede blevet opdateret.